Ture za Vas

Izleti za naše goste

Odaberite neku od IZLETA iz naše ponude

Prijatno, profesionalno i uvijek dostupno osoblje hostela rado će za vas i u skladu sa vašim željama organizirati izlete, uz profesionalne turstičke vodiče, kako bi što bolje upoznali prirodne i historijske ljepote Bosne i Hercegovine. Mostar City Tour / Herzegovina Day Trip & War Tour / Yugoslavia Day Trip / Mostar city tour / Rafting na rijeci Neretvi i mnoge druge izlete rado organiziramo za vas.

Upoznajte historijske ljepote Blagaja i Počitelja, posjetite Međugorje a za sve ljubitelje netaknute prirode tu su slapovi Kravice, koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Blagaj

Blagaj, svojevrsna oaza mira koja plijeni svojim osebujnim prirodnim i kulturno historijskim naslijeđem, sa svojom tvrđavom hercega Stjepana Kosače – Starim gradom Blagajem, nekadašnjim centrom srednjovjekovne Humske zemlje, kasnije Hercegovine.

BHTura

Vodopad Kravice

Kravice su vodopad koji se nalazi 3 km nizvodno od Vitaljine, u Studencima blizu Ljubuškog. Stvoren je radom sedronosne rijeke Trebižat. Visina slapa kreće se od 26 - 28 metara, s vodenim amfiteatrom ispod slapa promjera 120 metara.

BHTura

Počitelj

Najatraktivniji i veoma značajan grad iz srednjeg vijeka u dolini Neretve je Počitelj. 1471 Turci su zauzeli Počitelj. To je grad – muzej urbanizma i arhitekture, muzej pod vedrim nebom.

BHTura

Sarajevo

Glavni grad Bosne i Hercegovine. Dominira od davnina kao jedan od najljepših gradova, a isto se može reći da posjeduje prelijepe historijske spomenike. Sarajevo počinje svoj urbani razvoj još u XV vijeku.

BHTura